I en tid hvor Covid-19 fylder rigtig meget er der flere af vores kunder der løbende stiller spørgsmål til finansiering af deres ”coronaramte” virksomhed, men også finansiering af omlægning af driften så virksomheden er ”fit” til de kommende år.

Vi holder derfor i samarbejde med Vækstfonden og Lendino et webinar på 1 time.

Mandag 22. marts 14.00 – 14.55, med følgende overskrift:

Finansiering til virksomheder udenom banken gennem Vækstfonden og Lendino

På dette online event vil Andreas Helgason Rex, direktør i Lendino, og Steen Asgreen, netværkschef i Vækstfonden, fortælle om, hvordan du kan få finansiering til din virksomhed. Det gælder både, hvis du er i vækst eller har været hårdt ramt af Corona.

Vi fokuserer på forskellige lånemuligheder både gennem Lendino og i Vækstfonden og i kombination. Der er muligheder tilpasset den helt nystartede virksomhed, virksomheder ramt af corona og virksomheder, der vækster derudaf.

 

Vi gennemgår:

 • Proces
 • Vilkår
 • Renter
 • Andre vigtige forhold for at kunne optage et lån.
 • Særlige låneordninger til coronaramte virksomheder   

Der vil ligeledes være rig mulighed for at stille de spørgsmål, der betyder noget for din virksomhed.

 

Agendaen er følgende: 

 1. Introduktion af TT Revision – forberedelse til mødet med finansielle partnere, kort gennemgang
 2. Crowdlending: Finansiering til virksomheder udenom banken – også hvis du er coronaramt
  • v. Andreas Helgason Rex, direktør i Lendino
 3. Statsgaranterede lån til små og mellemstore virksomheder i såvel vækst som nedlukning
  • v. Steen Michael Asgreen, netværkschef i Vækstfonden

Du tilmelder dig ved at sende en mail til cb@ttrevision.dk med navn og virksomhed senest fredag d. 19. marts kl. 12:00. Efter tilmeldingsfristen er udløbet, vil du få tilsendt et link til webinaret.

Kontorlukket torsdag d. 6. juli

TT Revision holder lukket torsdag den 6. juli 2023 grundet internt personalearrangement! Vi har åbent som normalt fredag d. 7. juli.

Sommerferielukket

SOMMERFERIELUKKET   TT Revision holder ferielukket fra mandag den 17. juli til fredag den 28. juli 2023 (begge dage inkl.).     Skulle du have behov for at kontakte os i perioden fra den 17. juli til den 28. juli 2023, kan du kontakte:   Torben...

RevisorPosten 2-2023

RevisorPosten 2-2023 Læs mere om: Sådan håndterer du afbrydelser og skaber arbejdsro Tab på debitorer  - moms- og skattefradrag Ny bogføringslov skal lette byrderne for danske virksomheder Salg uden moms - momsfritagelse efter momslovens § 13, stk. 2 Brugtmomsreglerne...

KURSUSTILMELDING

I samarbejde med FIU – Fælles Intern Undervisning (revisorers kursussamarbejde) har vi muligheden for at invitere dig/jer med til udvalgte kurser inden for moms, personalegoder og compliance i efteråret 2023. Compliancedag med fokus på krav iht. Hvidvaskloven og GDPR...