I samarbejde med FIU – Fælles Intern Undervisning (revisorers kursussamarbejde) har vi muligheden for at invitere dig/jer med til udvalgte kurser inden for moms, personalegoder og compliance i efteråret 2023.

Compliancedag med fokus på krav iht. Hvidvaskloven og GDPR for revisionsvirksomheder og selvstændige bogholdere

Dato og tid: Torsdag d. 28. september 2023 kl. 08:30 – 16:30

Sted: Thon Partner Hotels, Carl Gustavs Gade 1, 2630 – Taastrup

Kurset er for revisorer og selvstændige bogholdere, som ønsker at få et overblik over regler og krav, der gælder inden for hvidvaskningsloven og GDPR – i øjenhøjde. Du kan læse mere om kurset her.

Der vil være kaffe, te og rundstykker fra kl. 8:00 – 8:30. Kurset er inklusiv frokost.

 Moms i aktuelt perspektiv

Dato og tid: Onsdag d. 11. oktober 2023 kl. 08:30 – 16:30

Sted: Thon Partner Hotels, Carl Gustavs Gade 1, 2630 – Taastrup

Kurset er for revisorer, bogholdere og økonomipersonale. Formålet med kurset er at bibringe kursisterne aktuel viden inden for moms og afgifter, herunder områder med særlig fokus fra Skattestyrelsens side. Du kan læse mere om kurset her.

Der vil være kaffe, te og rundstykker fra kl. 8:00 – 8:30. Kurset er inklusiv frokost.

 Personalegoder – Skatte- og momsmæssig behandling
Dato og tid: Torsdag d. 2. november 2023 kl. 08:30 – 16:30
Sted: Thon Partner Hotels, Carl Gustavs Gade 1, 2630 – Taastrup

Kurset er for CFO’s og økonomimedarbejdere. Formålet med kurset er at bibringe aktuel viden til praktikere der til dagligt arbejder med skat og moms i relation til rådgivning, regnskab og bogholderimæssige udfordringer med korrekt behandling af Personalegoder og den skatte- og momsmæssige behandling. Du kan læse mere om kurset her.

Der vil være kaffe, te og rundstykker fra kl. 8:00 – 8:30. Kurset er inklusiv frokost.

 

Tilmelding foregår gennem TT Revision og du/I tilmelder dig/jer ved at sende en mail til cb@ttrevision.dk. Kurserne koster 2.100 kr./kursus ekskl. moms, hvilket vil blive faktureret efter tilmelding til kurset.

Kursusprisen er inklusiv fuld forplejning bestående af morgenmad, te, kaffe, lette snacks undervejs, frokost samt eftermiddagskage.

Tilmeldingsfrist er torsdag d. 15. juni 2023.

Revisorposten 4-2023

RevisorPosten 4-2023 Læs mere om: Beregning af pensionstillæg Ny ansættelsesbevislov gældende fra 1. juli 2023 Delvis fradragsret for moms/spiltmoms Indberetning ved samhandel med udlandet Psykologisk tryghed – vejen til trivsel og gode resultater Salg via digitale...

NU ER DET TID FOR SELSKABSSKAT – TJEK DEN DIGITALE POSTKASSE

I løbet af disse dage vil alle landets selskaber modtaget årsopgørelsen for 2022 fra SKAT i selskabets digitale postkasse. Reglerne om indbetaling, herunder indbetaling af frivillig indbetaling af acontoskat for 2023 og rentesatser beskrives kort her.Årsopgørelsen...

Revisorposten 3-2023

RevisorPosten 3-2023 Læs mere om: Skærpelse af revisorpligten Status på beskyttelse af personoplysninger Arbejdsudleje Bæredygtighed, CSR og ESG-rapportering – hvorfor kan det være en god investering for din virksomhed? Moms og skat ved kantineordninger Får du det...

Nye tider – sværere for lønmodtager at opnå dansk skattefritagelse ved arbejde under ophold i udlandet

Mange lønmodtagere, der er omfattet af dansk globalindkomstbeskatning, kender ligningslovens § 33 A. Løn for arbejde udført i udlandet medfører ikke dansk skattebetaling, eller måske skal der betales halv dansk skat. Ved halv dansk skat skal der ikke betales skat i...