Fredag d. 31. juli må vi desværre tage afsked med en af vores kollegaer – Camilla Sand Poulsen – som har søgt nye udfordringer tættere på hendes bopæl. Camilla har taget sig godt af bogføring, momsopgørelser og afstemninger for en række af vores kunder. Camilla vil blive savnet af både kollegaer og kunder.

Vi er i fuld gang med at finde Camillas afløser og afholder for tiden samtaler med egnede kandidater. Så snart vi har fundet den rette kandidat, vil alle de kunder, som hidtil har gjort brug af Camillas hjælp, få besked.

Mandag d. 3. august tager vi imod to nye medarbejdere. Vores nye revisorelev – Rexhije – starter et to-årigt elevforløb som revisor. Rexhije har allerede lidt erfaring fra branchen og vi glæder os til at byde Rexhije velkommen. Rexhije er vores fjerde revisorelev.

Mandag er også dagen, hvor vi byder vores nye kontorelev – Amalie – velkommen. Amalie skal også følge et to-årigt elevforløb. Det er TT Revisions første kontorelev, og Amalie skal være med til at støtte op om en masse af de administrative opgaver. Vi glæder os også til at byde Amalie velkommen.

Endelig skal vi den 24. august byde Marja velkommen. Marja starter som vores nye Økonomi- og regnskabsansvarlige i TT Revision og leder af erhvervsservice. Med ansættelsen af Marja vil vi i fremtiden stå endnu bedre rustet til forskellige ad hoc opgaver inden for økonomistyring, rapportering mv. Samtidig vil vi i TT Revision gerne både udvide og udvikle vores forretningsområde inden for erhvervsservice, og det skal Marja være med til at understøtte.

Vi kommer som sagt til at savne Camilla, men glæder os over at have fundet en række nye engagerede og kompetente kollegaer.

Revisormappen – nu som app

I samarbejde med Legal IT er der blevet udviklet en app til vores Revisormappe, hvor du har let adgang fra telefonen til alle din virksomheds dokumenter. App’en giver dig også mulighed for nemt at dele dokumenter eller billeder med din revisor eller videresende...

FRIST 20. MARTS – ACONTOSKAT FOR SELSKABER

Den 20. marts skal selskaber betale den første af to rater acontoskat. Men betaler dit selskab det rigtige beløb?Acontoskat 2023 På mandag skal selskaber betale acontoskat. Selskaber modtager opkrævning af acontoskat, som skal betales den 20. marts og den 20....

RevisorPosten 1-2023

RevisorPosten 1-2023 Læs mere om: Etablerings- og iværksætterkonto Hvorfor er det særligt vigtigt, at virksomheder med blandede aktiviteter husker at indberette momsen i Danmark, når der købes varer og ydelser i udlandet? Derfor skal du droppe multitasking lige nu...

Gebyr i forbindelse med vores kontrol af hvidvasklovgivningen

Erhvervsstyrelsen fører tilsyn med hvidvasklovgivningen, herunder om revisorer årligt kontrollerer kundernes ID-oplysninger samt andre oplysninger. Det betyder, at vi løbende bliver stillet overfor flere og flere krav i relation til dokumentationen i vores arbejde....