Fredag d. 31. juli må vi desværre tage afsked med en af vores kollegaer – Camilla Sand Poulsen – som har søgt nye udfordringer tættere på hendes bopæl. Camilla har taget sig godt af bogføring, momsopgørelser og afstemninger for en række af vores kunder. Camilla vil blive savnet af både kollegaer og kunder.

Vi er i fuld gang med at finde Camillas afløser og afholder for tiden samtaler med egnede kandidater. Så snart vi har fundet den rette kandidat, vil alle de kunder, som hidtil har gjort brug af Camillas hjælp, få besked.

Mandag d. 3. august tager vi imod to nye medarbejdere. Vores nye revisorelev – Rexhije – starter et to-årigt elevforløb som revisor. Rexhije har allerede lidt erfaring fra branchen og vi glæder os til at byde Rexhije velkommen. Rexhije er vores fjerde revisorelev.

Mandag er også dagen, hvor vi byder vores nye kontorelev – Amalie – velkommen. Amalie skal også følge et to-årigt elevforløb. Det er TT Revisions første kontorelev, og Amalie skal være med til at støtte op om en masse af de administrative opgaver. Vi glæder os også til at byde Amalie velkommen.

Endelig skal vi den 24. august byde Marja velkommen. Marja starter som vores nye Økonomi- og regnskabsansvarlige i TT Revision og leder af erhvervsservice. Med ansættelsen af Marja vil vi i fremtiden stå endnu bedre rustet til forskellige ad hoc opgaver inden for økonomistyring, rapportering mv. Samtidig vil vi i TT Revision gerne både udvide og udvikle vores forretningsområde inden for erhvervsservice, og det skal Marja være med til at understøtte.

Vi kommer som sagt til at savne Camilla, men glæder os over at have fundet en række nye engagerede og kompetente kollegaer.

Revisorposten 4-2023

RevisorPosten 4-2023 Læs mere om: Beregning af pensionstillæg Ny ansættelsesbevislov gældende fra 1. juli 2023 Delvis fradragsret for moms/spiltmoms Indberetning ved samhandel med udlandet Psykologisk tryghed – vejen til trivsel og gode resultater Salg via digitale...

NU ER DET TID FOR SELSKABSSKAT – TJEK DEN DIGITALE POSTKASSE

I løbet af disse dage vil alle landets selskaber modtaget årsopgørelsen for 2022 fra SKAT i selskabets digitale postkasse. Reglerne om indbetaling, herunder indbetaling af frivillig indbetaling af acontoskat for 2023 og rentesatser beskrives kort her.Årsopgørelsen...

Revisorposten 3-2023

RevisorPosten 3-2023 Læs mere om: Skærpelse af revisorpligten Status på beskyttelse af personoplysninger Arbejdsudleje Bæredygtighed, CSR og ESG-rapportering – hvorfor kan det være en god investering for din virksomhed? Moms og skat ved kantineordninger Får du det...

Nye tider – sværere for lønmodtager at opnå dansk skattefritagelse ved arbejde under ophold i udlandet

Mange lønmodtagere, der er omfattet af dansk globalindkomstbeskatning, kender ligningslovens § 33 A. Løn for arbejde udført i udlandet medfører ikke dansk skattebetaling, eller måske skal der betales halv dansk skat. Ved halv dansk skat skal der ikke betales skat i...