VI SENDER DE BEDSTE ØNSKER OM EN RIGTIG GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR MED TAK FOR SAMARBEJDET I 2018

2018 blev året, hvor stort set alle danske virksomheder skulle dokumentere, hvordan de behandler data i overensstemmelse med EU’s persondataforordning samt indgå databehandleraftaler med deres databehandlere.

Vi har stadig en opfattelse af, at rigtig mange af vores kunder ikke er helt klar til et besøg fra Datatilsynet, men vi hjælper dig gerne på plads i løbet af 2019. Vi vil også i et nyhedsbrev fortælle, hvordan vi løser kommunikationen med Jer med kryptering af e-mails, der indeholder persondata.

I 2020 træder den nye ferielov i kraft, men allerede den 1. september 2019 starter de særlige overgangsregler til den nye lov. Der er ændringer i den periode, der optjenes ferie i samt den måde der skal udbetales feriepenge på.

Vi afholder et gå-hjem-møde den 29. januar 2019, hvor vi gennemgår ændringerne. Tilmeld dig på tan@ttrevision.dk.

Samtidig vil vi benytte lejligheden til at informere om, at vi holder juleferie og dermed kontor-lukket fra den 27. december 2018 til den 1. januar 2019 (begge dage inkl.).

Vi glæder os til at betjene Jer i det nye år.

Revisorposten 3-2023

RevisorPosten 3-2023 Læs mere om: Skærpelse af revisorpligten Status på beskyttelse af personoplysninger Arbejdsudleje Bæredygtighed, CSR og ESG-rapportering – hvorfor kan det være en god investering for din virksomhed? Moms og skat ved kantineordninger Får du det...

Nye tider – sværere for lønmodtager at opnå dansk skattefritagelse ved arbejde under ophold i udlandet

Mange lønmodtagere, der er omfattet af dansk globalindkomstbeskatning, kender ligningslovens § 33 A. Løn for arbejde udført i udlandet medfører ikke dansk skattebetaling, eller måske skal der betales halv dansk skat. Ved halv dansk skat skal der ikke betales skat i...

Hovedaktionærbeskatning af lystbåd

Hovedaktionærer beskattes af fri bil, lystbåd, sommerhus mv. ud fra en rådighedsbetragtning, normalt uanset om aktionæren gør brug af det aktiv, som selskabet ejer. Rådighedsbeskatning af en lystbåd udgør 2 % pr. uge af bådens anskaffelsessum, hvilket vil sige 104 %...

Kontorlukket torsdag d. 6. juli

TT Revision holder lukket torsdag den 6. juli 2023 grundet internt personalearrangement! Vi har åbent som normalt fredag d. 7. juli.