Gå-hjem-møde for virksomhedsledere

Tirsdag den 3. december 2019 fra kl. 14.00 – 16.00 afholdes et gå-hjem-møde, hvor du kan blive klogere på din løbende økonomirapportering og virksomhedstestamente.

I en travl hverdag kan det være svært som ejerleder at holde styr på virksomhedens tal og udviklingen i virksomhedens økonomi. Med afsæt i konkrete eksempler vil du blive introduceret til, hvordan den løbende rapportering kan optimeres i din virksomhed, således at du kan få et hurtigt og enkelt overblik over tallene.

Du er herefter bedre klædt på til at træffe de rigtige beslutninger omkring din virksomhedsdrift – hvilket gerne skulle fortsætte i fremtiden.

For hvad sker der, hvis du som ejerleder ikke er i stand til at opretholde din virksomheds fortsatte drift f.eks. grundet alvorlig sygdom eller død? For at hjælpe både din familie og medarbejdere i den efterfølgende svære tid, kan en drejebog og “nødplan” for virksomheden være det afgørende redskab til, at dine ønsker for virksomhedens fremtid bliver videreført.

Vi vil give dig et overblik over, hvad et virksomhedstestamente bør indeholde og udfordrer dig på, hvorfor lige du bør overveje et virksomhedstestamente.

Kom og bliv klogere på ovenstående, ved at deltage i vores gå-hjem-møde tirsdag den 3. december 2019 fra kl. 14:00-16:00.

Gå-hjem-mødet afholdes på Indiakaj 6, st., 2100 København Ø.

Der serveres kaffe, kage og frugt.

Det er gratis at deltage

Send din tilmelding senest fredag den 29. november til Charlotte Braas på cb@ttrevision.dk 

Vi håber, du har lyst til at deltage.

Revisorposten 4-2023

RevisorPosten 4-2023 Læs mere om: Beregning af pensionstillæg Ny ansættelsesbevislov gældende fra 1. juli 2023 Delvis fradragsret for moms/spiltmoms Indberetning ved samhandel med udlandet Psykologisk tryghed – vejen til trivsel og gode resultater Salg via digitale...

NU ER DET TID FOR SELSKABSSKAT – TJEK DEN DIGITALE POSTKASSE

I løbet af disse dage vil alle landets selskaber modtaget årsopgørelsen for 2022 fra SKAT i selskabets digitale postkasse. Reglerne om indbetaling, herunder indbetaling af frivillig indbetaling af acontoskat for 2023 og rentesatser beskrives kort her.Årsopgørelsen...

Revisorposten 3-2023

RevisorPosten 3-2023 Læs mere om: Skærpelse af revisorpligten Status på beskyttelse af personoplysninger Arbejdsudleje Bæredygtighed, CSR og ESG-rapportering – hvorfor kan det være en god investering for din virksomhed? Moms og skat ved kantineordninger Får du det...

Nye tider – sværere for lønmodtager at opnå dansk skattefritagelse ved arbejde under ophold i udlandet

Mange lønmodtagere, der er omfattet af dansk globalindkomstbeskatning, kender ligningslovens § 33 A. Løn for arbejde udført i udlandet medfører ikke dansk skattebetaling, eller måske skal der betales halv dansk skat. Ved halv dansk skat skal der ikke betales skat i...