Gå-hjem-møde for virksomhedsledere

Tirsdag den 3. december 2019 fra kl. 14.00 – 16.00 afholdes et gå-hjem-møde, hvor du kan blive klogere på din løbende økonomirapportering og virksomhedstestamente.

I en travl hverdag kan det være svært som ejerleder at holde styr på virksomhedens tal og udviklingen i virksomhedens økonomi. Med afsæt i konkrete eksempler vil du blive introduceret til, hvordan den løbende rapportering kan optimeres i din virksomhed, således at du kan få et hurtigt og enkelt overblik over tallene.

Du er herefter bedre klædt på til at træffe de rigtige beslutninger omkring din virksomhedsdrift – hvilket gerne skulle fortsætte i fremtiden.

For hvad sker der, hvis du som ejerleder ikke er i stand til at opretholde din virksomheds fortsatte drift f.eks. grundet alvorlig sygdom eller død? For at hjælpe både din familie og medarbejdere i den efterfølgende svære tid, kan en drejebog og “nødplan” for virksomheden være det afgørende redskab til, at dine ønsker for virksomhedens fremtid bliver videreført.

Vi vil give dig et overblik over, hvad et virksomhedstestamente bør indeholde og udfordrer dig på, hvorfor lige du bør overveje et virksomhedstestamente.

Kom og bliv klogere på ovenstående, ved at deltage i vores gå-hjem-møde tirsdag den 3. december 2019 fra kl. 14:00-16:00.

Gå-hjem-mødet afholdes på Indiakaj 6, st., 2100 København Ø.

Der serveres kaffe, kage og frugt.

Det er gratis at deltage

Send din tilmelding senest fredag den 29. november til Charlotte Braas på cb@ttrevision.dk 

Vi håber, du har lyst til at deltage.

Gebyr i forbindelse med vores kontrol af hvidvasklovgivningen

Erhvervsstyrelsen fører tilsyn med hvidvasklovgivningen, herunder om revisorer årligt kontrollerer kundernes ID-oplysninger samt andre oplysninger. Det betyder, at vi løbende bliver stillet overfor flere og flere krav i relation til dokumentationen i vores arbejde....

En dobbeltbeskatningsoverenskomst med Frankrig

En dobbeltbeskatningsoverenskomst mellem Danmark og Frankrig blev underskrevet den 4. februar 2022. Overenskomsten får tidligst virkning fra og med den 1. januar 2024. Da indholdet af den nye overenskomst er færdigforhandlet mellem de to lande, så kender vi indholdet....

TT Revision samler kompetencerne

Med henblik på at give vores kunder en stærkere rådgivning samler TT Revision nu sine medarbejdere på et kontor. Det betyder, at vi lukker vores kontor på Amager på Kløvermarken ned pr. 1. februar 2023 og samler alle medarbejdere på vores adresse på Indiakaj 6 på...

Bogføringsbeskrivelser – et krav i bogføringsloven af 1. juli 2022

BogføringsbeskrivelserDa bogføringsloven af 1. juli 2022 blev vedtaget, medførte dette, at alle selskaber inklusive holdingselskaber samt andre virksomheder med årlig omsætning over kr. 300.000 (herunder Andelsboligforeninger) skal udarbejde en lovpligtig...