Med henblik på at give vores kunder en stærkere rådgivning samler TT Revision nu sine medarbejdere på et kontor. Det betyder, at vi lukker vores kontor på Amager på Kløvermarken ned pr. 1. februar 2023 og samler alle medarbejdere på vores adresse på Indiakaj 6 på Østerbro.

Der vil således fortsat være tale om det samme antal medarbejdere, men ved at samle kompetencerne på Indiakaj vil vidensniveauet og rådgivningen blive stærkere i fremtiden, idet vi mere optimalt kan vidensdele og sparre mere effektivt med hinanden, når vi alle er samlet.

Alle de nuværende kunder fra Amager-afdelingen vil i fremtiden fortsat blive betjent af de samme medarbejdere, dog blot med udgangspunkt fra kontoret på Indiakaj, som har åbent alle hverdage. På Indiakaj er der gode parkeringsforhold, og kontoret ligger i gåafstand fra Østerport station.

Statsautoriseret revisor Ulrik Kock, som i en årrække har ledet kontoret på Amager, vil således i fremtiden være fuldt ud tilknyttet kontoret på Indiakaj.

Vi er derfor i alt 25 medarbejdere samlet på kontoret på Indiakaj, og vi er mange som har et privat udgangspunkt på Amager, og derfor kan vi fortsat opretholde et serviceniveau i forhold til at holde møder på Amager og hente og bringe materiale mv.

Såfremt der er spørgsmål til ovenstående, er I mere end velkommen til at kontakte os.

Revisorposten 3-2023

RevisorPosten 3-2023 Læs mere om: Skærpelse af revisorpligten Status på beskyttelse af personoplysninger Arbejdsudleje Bæredygtighed, CSR og ESG-rapportering – hvorfor kan det være en god investering for din virksomhed? Moms og skat ved kantineordninger Får du det...

Nye tider – sværere for lønmodtager at opnå dansk skattefritagelse ved arbejde under ophold i udlandet

Mange lønmodtagere, der er omfattet af dansk globalindkomstbeskatning, kender ligningslovens § 33 A. Løn for arbejde udført i udlandet medfører ikke dansk skattebetaling, eller måske skal der betales halv dansk skat. Ved halv dansk skat skal der ikke betales skat i...

Hovedaktionærbeskatning af lystbåd

Hovedaktionærer beskattes af fri bil, lystbåd, sommerhus mv. ud fra en rådighedsbetragtning, normalt uanset om aktionæren gør brug af det aktiv, som selskabet ejer. Rådighedsbeskatning af en lystbåd udgør 2 % pr. uge af bådens anskaffelsessum, hvilket vil sige 104 %...

Kontorlukket torsdag d. 6. juli

TT Revision holder lukket torsdag den 6. juli 2023 grundet internt personalearrangement! Vi har åbent som normalt fredag d. 7. juli.