Brænder du også for de faglige udfordringer inden for ejer – og andelsboligforeninger og vil du have en masse spændende opgaver inden for det område i en innovativ og nytænkende revisionsvirksomhed?
Medarbejdere taler sammen
Vi tilbyder dig et job som revisor med fokus på revision og regnskabsudarbejdelse for vores mange ejer- og andelsboligforeninger med mulighed for at indgå i et større fagligt miljø inden for området samt mulighed efteruddannelse og videreudvikling. Vi søger en medarbejder på fuldtid.

Bliv en del af TT Revision

Vi er en moderne revisionsvirksomhed med 2 kontorer i København, der fortsat oplever stigende vækst. Vores kundegruppe er en blanding af selskaber fra SMV-segmentet, personligt drevne virksomheder, boligforeninger, brancheorganisationer og fonde. Vi er revisorer for cirka 200 ejer- og andelsboligforeninger. Vi sætter altid kunden i fokus og skaber tillidsfyldte relationer gennem god kvalitet og rådgivning.
Du konstruerer din egen hverdag

in dagligdag er fyldt med selvstændigt arbejde – og – afhængig af din erfaring – får du hurtigt får din egen kundeportefølje og ansvaret for en række ejer- og andelsboligforeninger, hvor du revisions- og regnskabsopgaver. Det er også dig, der følger op og afslutter opgaverne igen. Du er altså med fra start til slut. Herudover vil du indgå i vores team af kollegaer, som beskæftiger sig med opgaver, problemstillinger og spørgsmål inden for ejer – og andelsboligforeninger. Du vil også – afhængig af din erfaring – skulle lede de yngre medarbejdere. Vi tilbyder naturligvis også mulighed for at arbejde med andre opgaver uden for foreningsområdet, og du vil få mulighed for udvikling og uddelegering af opgaver til yngre medarbejdere, som vil gøre det muligt for dig at udvikle dig på de områder, som du gerne vil blive bedre til og har din interesse.

Mere specifikt har du til opgave at:
 • varetage revision og udarbejdelse af regnskaber (primært for ejer- og andelsboligforeninger), herunder beregning af andelskrone
 • tage dialogen med administratorer og bestyrelser om spørgsmål til regnskab mv.
 • eventuelt på sigt at deltage i regnskabsmøder og generalforsamlinger (hvis du ønsker det)
 • behandle skattemæssige opgørelser for andelsboligforeninger
 • varetage revision og review af regnskaber for øvrige kunder
 • behandle skattemæssige opgørelser for selskaber og personlige virksomheder
 • deltage i vidensdeling med dine kolleger, herunder i vores særlige ”forenings-team”
Et hjælpsomt team

Du bliver en del af hovedkontoret på Østerbro. Vi er pt. 28 kollegaer, der spænder bredt på aldersspektret. Vi har ansatte, der har været her i mange år, samtidig med at vi løbende tager elever ind.

Her hersker en klar organisationsstruktur, med en hyggelig, glad og positiv energi alle imellem. Månedligt følger vi op på dine succesmål, og hvor vi sætter pris på en uformel og hjælpsom stemning, samt sikrer, at du får mulighed for at lykkes og udvikles i jobbet.

Vi søger en revisor med stor kundeforståelse, der:
  • går til arbejdet med en faglig stolthed og sikrer høj kvalitet
  • forstår vigtigheden af troværdige kunderelationer
  • yder en solid service, der møder kundernes behov
  • ikke bleg for at lære fra sig og give en hånd med i forhold til f.eks. elever eller nyuddannede.
  • har stor erfaring fra en tidligere revisorstilling med indgående kendskab til ejer – og andelsboligforeninger
  • har lyst til nye udfordringer og kollegaer

Du får en arbejdsplads med gode personaleforhold og fast lønpakke samt pensionsordning og sundheds– forsikring. Og så tilbyder vi mulighed for flextid, uddannelse og efteruddannelse.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marja Tiefenthal Berentsen på 78 78 90 91. Send din ansøgning og dit CV til mb@ttrevision.dk hurtigst muligt.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.