Bag om TT Revision
Et moderne revisionsfirma bygget på erfaring.
TT Revision er et statsautoriseret revisionsfirma, som ønsker at det skal være nemt for dig at drive din virksomhed. Vi er nærværende, engagerede og omfavner dine behov.
Kreston logo

Vi er medlem af Kreston Danmark og Kreston International, som er et samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer. Dette samarbejde forudsætter en høj standard på det kvalitetsmæssige arbejde, således at vi har adgang til moderne it-baserede revisionsværktøjer, som løbende opdateres. Samtidig får vi lov til at beholde vores fleksibilitet, effektivitet og den mærkbare personlige service.

Fundament og byggestenTT Revision er etableret af statsautoriseret revisor, Torben Madsen og registreret revisor, Thøger Rude Andersen.

Firmaets fundament er bygget på de kunder, som Thøger og Torben har været revisorer for i en lang årrække, i Revisionsfirmaet Arne Bang samt tidligere revisionsfirma, Mebus & Christensen.

TT Revision overtog Amagers ældste revisionsfirma, Birkhøj Revision på Amagerbrogade 253, i efteråret 2014. Det har dermed været med til at styrke TT Revisions position på Amager. Vi kan nu findes på Indiakaj på Østerbro og på Raffinaderivej på Amager.

Er du på udkig efter en ny revisor eller økonomisk rådgiver, så vil vi meget gerne tale med dig. Lad os tage en snak, helt uforpligtende.

 

Fremtid og visionVi ønsker at være dit nærværende revisionsfirma, der skaber trygge rammer for din fremtid.

Vi er et stærkt alternativ til de store revisionsselskaber. Vores mål er at styrke den daglige faglige sparring, så vores kunder altid får den bedste rådgivning.

Gennem Kreston har vi adgang til specialister i Danmark og i 105 andre lande. Specialisterne hjælper os ofte med spørgsmål fra vores kunder, der krydser tværnationale grænser.

Mød vores team og lær os bedre at kende.

Forretningsforståelse og kvalitet går hånd i håndHos TT Revision stiller vi store krav til kvaliteten og forretningsforståelsen i de ydelser, vi tilbyder. Vi bestræber os på et højt engagement over for kunden, men også over for vores medarbejdere.

Vi bestræber os på at drive en moderne virksomhed, hvilke betyder, at vi altid er på udkig efter nye talenter. Vores team består af forskellige personligheder, hvor både unge og erfarne medarbejdere deltager jævnligt i videreuddannelse – også via vores samarbejde med Kreston.

Skal du være en del af vores team?

Følg med i TT Revision

Løbende sender vi relevante nyheder ud omkring TT Revision samt opdateringer som f.eks. hjælpepakker, lovgivningsmæssige ændringer samt publikationer.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.