At arbejde i TT Revision
Velkommen til TT Revision, hvor der er en rar atmosfære med masser af humor. Vores kultur består i, at vi har højt til loftet. Vi skaber rum for den enkelte, og vi har et stærkt sammenhold i teamet.

Virksomhedskulturen

At investere i mennesker er vigtigt for os. Vi tror på, at alle har talent.

I TT Revision får alle medarbejdere mulighed for at deltage på relevante uddannelser og kurser, så vi kan udvikle os. Fagligt sørger vi for masser af træning med uddannelse, webinarer og interne sparringskurser og sidemandsoplæring. Socialt har vi adgang til bordfodbold, dart, frokostordning, walk & talks samt fælles arrangementer er blot nogle af de aktiviteter, der bringer os tættere sammen.

På Indiakaj, nyder vi at være omgivet af frisk havluft og en hyggelig havnestemning – tæt ved Kastellet, Langelinie, Østerport station og indre by. Vi har også en afdeling på Amager der anvendes som mødekontor for vores lokale kunder, og hvor det er muligt at arbejde når særlig fordybelse på opgaver er nødvendigt.

”Vi behøver ikke at være ens alle sammen. Forskellighed er faktisk rigtig godt. Man kan være stræber, uden at man bliver set ned på. Man kan være den hyggelige, hvis man har lyst til det, eller man kan være A-entusiast. Der er plads til det hele.”

Morten, Statsautoriseret revisor

Er du vores nye medarbejder? Hos TT Revision er vi altid på udkig efter nye medarbejdere. Vi er interesseret i dig, som gerne vil udvikles med et solidt team, byde ind med den positive energi og som vil trives i et uformelt miljø.

TT Revision ansætter løbende elever, og vi er meget stolte og glade for at kunne tilbyde vores uddannelse. Det sikrer, at vi uddanner unge mennesker i en anderkendt uddannelse, som samtidigt styrker vores branches fremtid. For tiden har vi tre elever ansat – to revisorelever og en kontorelev. Vi planlægger ansættelse af en ny revisorelev hvert år.

Kreston logo

En del af noget større

TT Revision er en del af Kreston Global, som er et globalt netværk af uafhængige revisionsfirmaer. Igennem Kreston har de ansatte mulighed for at få joberfaring fra hele verden – Brasilien, England, Frankrig, Korea mfl. Igennem dette samarbejde, er vi sikre på, at vores medarbejdere kan få adgang til hjælp fra kollegaer i både Danmark og i 119 andre lande.

Vi er en familie. Der er højt til loftet, og vi taler med vores medarbejdere rigtig tit, netop for at styrke sammenholdet

Torben

Statsautoriseret Revisor, Partner

“Vi griner rigtig meget, vi hygger rigtig meget, og vi arbejder rigtig meget. Det er en god kombi.”

Charlotte

Revisor

Mød vores team og lær os bedre at kende.

Personalegoder

Fællesskab

Slyngestuen

Bordfodbold

Walk & talk

Sociale arrangementer

Goder

Massageordning

Tæt på transit

Frugt- og frokostordning

Morgenbrød om fredagen

Kaffe & kage

The & sodavand

Kurser & uddannelse

Sundhedsforsikring

Er du på udkig efter en ny revisor eller økonomisk rådgiver, så vil vi meget gerne tale med dig. Lad os tage en snak, helt uforpligtende.